Kes ma olen?

Hanna-Liis Hendrikson, logopesa- logopeed

Mina olen Hanna-Liis, armastan väga oma eriala, olen aktiivne ja suhtun ellu nii, et igas asjas on midagi head.

Olen elanud ja kasvanud Pärnumaal. 2014. aastal lõpetasin Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumi. Töötasin sünnitustoas hooldajana ja olin väga kindel, et minust saab ämmaemand/arst. Teadsin, et tahan teha midagi, mis on seotud lastega. Suund muutus veidi ja ma läksin õppima eripedagoogikat, mis hõlmab nii meditsiini, psühholoogiat kui ka keeleteadust. Magistriastmes valisin logopeedia suuna. 

Jagan järgmistes postitustes oma erialaseid teadmisi ja soovitan kõne arengu jaoks sobilikke mänge ning raamatuid.

Hanna-Liis Hendrikson - logopeed

Olen omandanud Tartu Ülikooli haridusteaduste magistrikraadi logopeedia suunal. Kõik ülikooliaastad töötasin ka lapsehoidjana ja jätkan seda praegugi. Lisaks sellele, et see andis mulle mõningase sissetuleku, oli see suurepärane võimalus praktiseerida ja saada kogemusi. Kõik minu hoiulapsed on küll olnud eakohase arenguga, aga olen saanud nende kõne arengut tänu oma erialastele teadmistele toetada. 

Olen erinevatele koostöömõtetele avatud. Küsimuste korral kirjutada julgelt SIIA.

Hanna-Liis Hendrikson - logopeed

Info aluseks, mida jagan kodulehel ja Instagrammis, on Tartu Ülikooli viieaastane logopeedia eriala õpe, kaheksa-aastane kogemus lapsehoidjana ning järjepidev enesetäiendamine koolitustel. Olen küll noor logopeed, aga info jagamisel lähtun selle valdkonna arengutest, tavadest ja meetoditest ning vajadusel konsulteerin kolleegidega. Arvestan, et kõik lapsed ja vanemad on erinevad - igaühele leidub oma lähenemisviis.

Head vanemad, küsige erialaspetsialistidelt nõu, kuidas oma lapse arengut toetada!

Päikest

Hanna-Liis


Kommentaarid

Email again:

Eelmine

Järgmine

Hanna-Liis Hendrikson
Millised peaksid olema lapse kõnelised oskused?

Jaga seda artiklit